Bajs

Tänk dig att du befinner dig på skolan eller arbetet och känner att det börjar trycka på i blåsan- du är kissnödig. Beslutet om ett toalettbesök är enkelt och du styr stegen mot rummet med den magiska stolen. Väl framme lägger du handen på handtaget och drar upp dörren. Plötsligt möts du av en vägg med varm luft. Den varma luften ger ifrån sig en stark doft av avföring- bajs på ren svenska. Du konstaterar att här, på precis denna toalett, är det någon med svåra magproblem som just suttit och skitit sönder. Du står alltså i denna stund och andas in en annan individs bajsbaciller.

Detta hände mig idag. Jag bytte toalett.

Snart död

Huvudvärken är tillbaka. Jag lever nog inte länge till.

.

Har after-school-häng med mig själv på skolan.
Vanligtvis sitter jag vid min egna, bärbara dator, men eftersom den är hemma just nu måste jag offra mig på en vidrig macdator i bibblan.
Det är något äckel som har spytt över tangentbordet. Åtminstone kan man misstänka det. Jag sitter med andra ord och skriver i spya.

Nu ska jag gå till Draggen.

Vad ville jag då säga med det här inlägget? Mycket bra fråga.

P.S. Jag och Tobie firar 6 månader idag. Vi är jättekära. Hejdå.

Magisk nyckelring

Ja, är det inte självlysande täcken (ni ska få se. Jag lovar), så är det coola nyckelringar.
Titta bara vad jag upptäckte en dag när jag skulle få en guidad tur i Tobias familj fantastiska husbil:


Vid första anblicken- en helt vanlig nyckelring i form av ett helt vanligt minihus. Det enda ovanliga är att den råkar ha två fästen för nycklar, inte så kul.
.. men vänta nu..! Är inte det där fönstret..? Är det en..? Inte kan det väl vara..? En knapp? Jo! Fönstret till vänster är en knapp! Låt oss tillsammans se vad som händer om vi trycker på knappen...



.. Ut ur huset (som nu på ett magiskt vis omvandlats till ett fucking garage!!) kommer en bil!
Är inte det här helt otroligt?! Mycket har jag sett under mina 18 år på jorden, men icket, jag upprepar; ICKET! EN nyckelring i form av ett hus, som plötsligt är TVÅ nyckelringar i form av ett hus och en bil!!!


Här har ni en bild på bilen som just kört ut ur garaget. Dålig skärpa på bilen? Amen försök fokusera skärpan med en jävla mobil själva då!



Det var nog allt jag hade för ikväll. Ni får titta på bilderna och njuta tills nästa gång vi ses. Chao!

.

Jag och Nicole skriver Projektarbetesrapport.
Vi är snart klara.
Det känns bra.

Imorgon är det redovisning.
Det känns bra.

Fuck

Just nu..

.. skriver jag en uppgift jag har glömt att jag skulle skriva. Är inte det typiskt, att man kommer på det på söndagkväll? Dessutom är det en tänkaruppgift, vilket inte faller min hjärna i smaken för tillfället.

.. har jag ont i huvudet. Detta började i morse när jag vaknade och har inte slutat, trots förtäring av diverse piller. Enda sättet att dämpa värken är att någon healar mig genom att pressa handflatan mot min panna. Dock är det ingen som orkar längre än någon minut. Jag har nu börjat överväga om jag är påväg att få en hjärnblödning och har googlat symptom. Ett av dem är en plötslig och oerhört intensiv huvudvärk, vilket jag uppenbarligen lider av. Däremot har jag inte blivit medvetslös eller förlamad än, så jag känner mig någorlunda lugn. Men något fel är det!

.. väntar jag på att min pojkvän ska ringa och säga godnatt. Jag får sömnsvårigheter utan honom bredvid mig och nu envisas han med att jobba sent, vilket bidrar till enskilt sovande vissa kvällar. Detta innebär att jag ligger vaken och rullar tummarna (nu ljög jag, vem fan rullar tummarna?) tills han ringer för att säga natti.

.. ligger jag och lyssnar på Ricky Martin. Man kan fråga sig varför, det gör jag.

Godnatt.

Haha, förresten..

Samtal mellan min far och familjens katt efter att katten just kommit in: (ofta samtal med en katt?!)

Katten: Mjaauuu

Pappa: Men gubben.. Har de andra katterna varit dumma mot dig..? Har de retat dig för att du är tjock? Ååh.. Men vänta, får jag titta på dig.. Haha, du är ju tjock! Då är det väl inte så konstigt!?


Kul

Eftersom jag själv är lite inaktiv för tillfället, tänkte jag tipsa er om en annan blogg. Den är helt störd och jag kan tänka mig att bajsälskarna i min klass kommer att uppskatta den:
http://vardagsbajs.blogg.se/

Jävligt kul inlägg

Jag har tråkigt. Jag har sminkat mig, trots att jag bara ska sova. Då behöver man inte smink.
Jag har just skjutsat Lina till Överboda, varning för extremt dålig väg om ni ska dit.
Mamma pratar babyspråk med våran katt, de har tydligen saknat varandra. Jag skriver ett blogginlägg om att jag har tråkigt. Det är mördare utanför fönstret. Jag väntar på att en kille ska komma och kidnappa mig till Teg mitt i natten, för att jag ska kunna sova där. I min favoritsäng. Kidnapparkillen har för övrigt självlysande täcke, det kan jag prata om!

Ska jag berätta om täcket för er? Okej! (inte intressant? håll käften, jag skriver vad jag vill i min blogg)
Täcket är svart. På det svarta finns det planeter och stjärnor, MEN! det tar inte slut här, utan på täcket finns även aliens. Bara här snackar vi ett riktigt coolt täcke. Vänta då bara tills någon släcker lampan. Aliensarna (?!) börjar då lysa! Det är helt fantastiskt och det går att ligga vaken hela natten och titta på de lysande gubbarna.

Jag ska se till att ni får se täcket någon gång. Jag ska göra mitt bästa, jag lovar. För ni vill se, seriöst.
Nu ska jag gå och sminka mig lite till. Eventuellt skippa sminket och ladda ner någon bra film istället.....

... eller vänta nu! Då kommer väl Ipredkillarna och knackar på dörren imorgon. Skiter väl jag i, jag är ju ändå på Teg då. Lättlurade.


..

... var det inte väldigt mycket det i det förra inlägget? Det måste vara ett användbart ord.

Gårdagen i bilder

Det vackra vädret och en städdag har bidragit till lite bloggande. Förlåt.

Igår kom jag hem från en underbar vistelse i Tobias stuga, detta var då vad jag bar:



- Fleecetröja, okänt märke (asskön)
- Vitt linne, Gina Tricot (asbra när det var asvarmt i stugan)
- Silverhalsband, Guldfynd (fått från min asgulliga kille)
- Träningsbyxor, Intersport (från när jag spelade i asbra IBK-dalen, alltså med nr 30. asbra)
- Gummiboots, Tretorn (asgamla, det är egentligen pappas)
- Nagellack, H&M (sitter asbra)

Bredvid bilen hittade jag och Vilma den här vattenpölen:



.. så vi bestämde oss för att dra igång en liten biltvätt. Det var fantastiskt roligt och det blev blött överallt. Men det gjorde inget, för vi var ute och hade stövlar. Dessutom är det vår och varmt, då får man göra vad som helst.
Här är en bild på carwashgirlno.1:




Efter ett tag var bilen skinande ren, men vi bestämde oss för att tjuva mammas kort och åka till Statoil för att ge rutorna en nice and clean slutfinish, samt köpa en glass. Plötsligt klämde Vilma ur sig att hon aldrig tvättat rutorna förut. Detta är, enligt mig, något av det roligaste som finns och en obligatorisk upplevelse i var människas liv. Jag överlät därför uppgiften till Vilma som var gladare än någonsin. Här kan ni se när barnet tvättar sin första ruta:


(det måste vara väldigt smutsig luft i Umeå eftersom bilen redan blivit jättesmutsig...)

Även Lina hade följt med på resan och när jag och Vilma kom in i bilen efter ruttvätten hade hon bajsat på tröjan. Trevligt.




Fin dag med fina människor.
Nu ska jag klippa in fina bilder i mitt fotoalbum. Tjinelingingeingignienlgnengeilnggg!

Vem äter mest?

Jag satt och zappade runt mellan kanalerna här om kvällen och hamnade på Tv4 sport, där programmet Vem äter mest? pågick. Märklig sport, tänkte jag och klickade på infoknappen där jag kunde läsa följande: Bland annat försöker Tim "Eater X" Janus och Ed "Cookie" Jarvis slå rekord i att äta varma mackor och majskolvar.

Kan det här bli annat än succé? Skulle inte tro det. En fet kille står vid ett bord och trycker i sig mat. Bredvid står en domare och runt omkring står skrikande människor och hejar på. I speakerbåset sitter det två killar som är minst sagt imponerade av vilken fart fettona stoppar i sig maten.

Här har ni en bild på kvällens vinnare, Hungry Charles Hardy, när han duktigt äter alla sina gröna bönor på rekordtid:


Sleeping man in bed 4-ever

Klockan är i skrivande stund 16.10.
I min säng ligger en man.
Mannen har sovit sedan ca 02.00.
När ska mannen vakna?



Åtgärder som vidtagits i försök att väcka den sovande mannen:
- Tömning av papperskorg, utan någon som helst respekt för den sovande. En hel massa prassel med andra ord.
- Puppy-eyes-tittning i den sovandes ögon och med ljuv stämma viskat orden "älskling.. när ska du vakna..?"
- Smällning i dörr.
- Bortplockning av kläder på golv, smällning i garderobsdörr.
- Fönsteröppning, ett försök att frysa den sovande till vaket tillstånd.

Inget har fungerat och jag har gett upp. Jag är rastlös och det här suger.

Lustigt



Ovan ser ni en bild på min nuvarande klasskamrat Nicole. En bild som är sparad på min dator under namnet "HAHAHHAHAHA". Allt verkar fullt normalt (bortsett från hur Nicole ser ut på bilden), ända tills vi tar oss tid att titta på datumet när jag sparade bilden, nämligen den 5 juni 2006.
Jag och Nicole började inte i samma klass och lärde känna varandra förrän i augusti 2006. Detta innebär alltså att jag har sparat en bild på en helt okänd människa som jag tyckt sett rolig ut och sedan börjat i samma klass som denna! Är inte det helt fantastiskt? Ja, det tycker jag med. Men framför allt är det jätteroligt.

Sedan kan jag meddela att Nicole inte alls ser ut så här i verkligheten, hon är superfin.


Livet leker

Anledningar till varför min lycko-meter är i topp just nu:


- Jag och Nicole har redigerat klart musikvideon till Projektarbetet. Det finns inte ord för hur extremt skönt det känns.

- Jag är fortfarande lika kär i Tobias som jag var för lite mer än fem månader sedan. Jag vill seriöst gråta av kärlek, vilket jag även brukar ta mig friheten att göra när lusten faller på.

- Det är påsklov och jag ska äta godis.

- Mitt nagellack har nötts bort nämnvärt lite, trots att jag i förrgår var ute och shakeade my ass on the dancefloor vilket ofta resulterar i noll nagellack kvar.

- Jag ska på lördag åka till min loverboys stuga där jag ska få följa med på skotertur och pimpelutflykt. Känner jag den där släkten rätt kommer det dessutom att serveras hejdundrandes smaskig mat.

- Jag ska snart få duscha.

Som ni märker är allt fantastiskt. Det var bara det jag ville säga. Chao

Potatiskastning

Pappa hittade en påse med potatis i kylen, på potatisarna hade det börjat växa vita grejer och han beslutade därför att slänga dem. I sista sekund kom mamma runt hörnet och stoppade honom. "Men Erik! När jag till exempel har ett äpple som jag inte vill ha, brukar jag gå längst ut på altanen och slänga ut det i skogen". Pappa skrattade först, men insåg sedan att mamma var seriös. Han var tvungen att ställa sig på altanen och slänga ut 20 potatisar i skogen.

Efter ett par potatiskast upptäckte mina systrar vad som pågick och sprang genast ut för att hjälpa till, därmed överlämnade pappa uppgiften till dem.

Här är en bild när de kastar, tagen utan blixt eftersom jag tog genom fönstret när jag låg avdankad i soffan:


De rörde sig väldigt fort, så arbetet såg ut att gå bra och alla var nöjda, ända tills mamma skulle gå ut för att kontrollera resultatet en stund senare. Det såg då ut såhär:



Detta är bara en liten del av de potatisar som inte riktigt tagit sig hela vägen till skogen.
Uppenbarligen är mina systrar inga hejare på att kasta potatis.
Däremot kommer våran baksida i sommar att vara ett enda stort potatisland. Jag längtar.

Sista chansen

Idag har min blogg haft två unika besökare. Så få har jag inte haft sedan första dagen jag skapade den här bloggen.

Till att börja med kan jag säga att jag är förvånad över att det finns kämpar som fortfarande går in här. Själv skulle jag ge upp hoppet om nya inlägg efter max en vecka. Bra jobbat!

Jag vet att ni är arga över min extrema obryddhet för era bedjande komentarer, gråtande telefonsamtal på nätterna och mail om att "snälla Matilda, snääällaaaaa börja blogga igen!!!". Saken är den att det funnits stunder när jag tänkt "där har vi något för bloggen!", men dessa stunder har varit för få. Skulle jag ha levererat ett pricksäkert inlägg och sedan slutat skriva igen, hade era hjärtan åter brustit.

Nu har jag ändå bestämt mig för att ge det hela en sista chans, för jag har trots allt saknat bloggandets sköna känsla. Kanske ska jag ge mig på något av orden ni ville få mig att skriva om i mitt bedjande inlägg lite längre ner, kanske kommer jag med egna idéer.

Huvudsaken är den att nu kör vi!

RSS 2.0