Hehe

Tycker ni att det var längesedan jag uppdaterade? Ja, det tycker jag med. Jag har fått många klagomål och har tagit åt mig. Som ni kanske märkt har jag ändå inte gjort något av saken. Det tänker jag inte göra nu heller, jag har nämligen inget att säga. Jag återkommer när jag har det. Kanske imorgon, kanske ikväll. Vi får se. Men ni vet att jag lever i alla fall. Jag lever jättemycket. Hej så länge.

Gårkvällen

Jaha, så var gjorde jag igår efter klockan 00.30? Jo det ska jag berätta.
Först klippte jag ihop en extremt cool BMX-film. Ingenting jag gjorde frivilligt, utan det var till skolan. Jag är ingen BMX-människa egentligen. Medan jag gjorde detta lyssnade jag på kalla mig cp-låten och kunde hela texten när jag gick och la mig. Jag tror på allvar att jag kom upp i minst 40 lyssningar.

Då filmen var färdigklippt drack jag en liter vatten. Jag började dricka en halv, sedan skulle jag kolla hur mycket mer jag orkade. När jag druckit 8 dl ville jag kräkas, men kände att jag inte kunde ge upp, så jag hällde i mig två till.
Under denna tid hade våran katt oavbrutet attackerat mitt ben, vilket tyder på att han är jättegalen. För att minska galenheten en aning tog jag beslutet att låta katten jaga ett snöre. En mycket uppskattad lek från både min och hans sida, då båda behövde göra av med energi. Efter detta var jag extremt andfådd, eftersom jag varit minst lika galen som katten och slängt mig över soffor, stolar, bord och sprungit tusen varv runt huset.

Eftersom klockan började närma sig halv två kom jag på att det kanske vore bra att sova, så jag gick och borstade tänderna och la mig i sängen. Efter ca tio minuter fick jag av någon märklig anledning för mig att jag hade en sol i taket. För att undvika ojämn solbränna var jag därför tvungen att ligga på ett speciellt sätt. Följden av detta var att jag inte kunde sova. Jag låg och plågades av tanken på ojämn bränna ända tills det gick upp för mig att jag låg i ett kolsvart rum utan någon som helst sol. Då la jag mig bekvämt och somnade.

Märklig kväll, men absolut minnesvärd. Ska definitivt göras om.

Dagens förtäring

Detta är vad jag ätit och druckit under dagen:
3 digestivekex
50 cl vatten

Sattnivet

Meddelanden från gårkvällen

Som vanligt efter en crazy utekväll är det spännande att läsa igenom alla skickade och mottagna sms. Tyvärr (eller?) hade jag inga pengar på mobilen igår, så jag kunde inte svara på något, vilket verkade göra Hanna galen. Här får ni i alla fall ett urval av gårdagens inkommna sms:

Hanna 22.55:
Om till entré

Hanna 22.59:
Var är du

Hanna 23.41:
Kom till dansgolvet

Hanna 00.16:
Vad gör du

Hanna 00.56:
Rädda mig

Hanna 01.34:
Kom till toan nu!

Hanna 01.36:
HÄMTA UT MIN JACKA INNAN DU GÅR          OCH RING MIG NÄR DET SLUTAT

Hanna 01.38:
Matilda kom till garderoben genast

Hanna 01.42:
Ring MIG NÄR allt är slut!

Som ni kan läsa själva var det en riktig lite extramamma jag drogs med hela kvällen. Speciellt det att hon la till ordet genast när hon beföll mig att komma till garderoben gör mig lite irriterad. Vad är det för fasoner? Hörru, Hanna, jag är faktiskt fyra dagar äldre än dig. Tänk på det nästa gång du skriver något till mig!

Ett annat sms jag hittade var detta:

Pappa 23.33:
... Vi ses tomorrow. Hoppas du gör pappa stolt på dansgolvet!

Kära far, du skulle vara mycket stolt om du sett mig igår! MYCKET!

Idiotiskt tips

Jag bestämde mig ikväll för att byta färg på mina naglar (nu snackar vi nagellack, inte någon typ av operation). Plötsligt minns jag en artikel i någon cool tjejtidning (jag misstänker glamour, eftersom jag dampläser dem. Jag har försökt avsluta min prenumeration i typ hundra år, men de verkar älska mig. Jag får helt enkelt finna mig i rollen som prenumerant för alltid), att ett måla naglarna-tips var att göra sista draget längst upp horisontellt, för att undvika att nagellacket flagnade så snabbt.
Nu undrar jag, hur fan tänkte de där? För det första är det ju skitsvårt att måla horisontellt utan att kladda över hela fingret. För det andra blir det ju inte snyggt. Man målar ju liksom.. vad ska jag säga.. jag vet inte. Men det blir ju en kant. Det är helt omöjligt att få det hela bra.

Efter att nu ha läst igenom detta inlägg konstaterar jag två saker:
1. Det här var det första och sista seriösa inlägget om nagellacksproblem.
2. Vilket jävla korkat tips.


Bildgenomgång

Sitter och kollar igenom lite bilder på datorn. Börjar skratta, gråter lite, vill kräkas på några.
På vissa bilder dyker det upp frågor, här får ni några exempel


Bild från någon sorts pimpelutflykt hos farmor och farfar.
Vad fan har jag på huvudet? En kockmössa?


Bild från förra sommaren när vi tvingat hit släkten för att måla huset.
Varför i helvete ligger jag och solar medan gästerna målar?


Vad är det här? Ett vattenfall av spya över någons bakhuvud?


Vem är detta? Varför har jag sparat bilden? Känner någon kvinnan?


Varför har jag en bild sparad på Alex Schulmans brorsson (hängde du med?).
Kanske för att han ser jättesnäll ut, men jag vet inte.


Vad händer på den här bilden? Alltså vid första anlicken är det liksom "jaha, det var väl lite lustigt". Men titta på den igen! Det ser ut som att någon just hällt ut en näve med människor från 100 meters höjd och tagit en bild. Observera att ingen alkohol var inblandad.
Ja, jag undrar, jag.



Slutligen tittar jag på den här bilden och skrattar.
Jag vet att man egentligen inte får skratta åt sånt här, men det gör jag.
Alla har vi våra brister, här är min, jag skrattar åt cancer. Hahaha.



Jag och pappa <3 McDreamy

Idag har jag varit ledig (bortsett från ett utveckligssamtal där jag skulle få reda på vad den fruktade lappen betydde. Tyvärr sa hon ingenting och jag vågade inte heller fråga, så gåtan är ännu olöst. Ledsen, Nicole). Ledig var även min käre pappa, så vi gav oss ut på en klassisk ut-och-åka-bil-utan-att-egentligen-ha-något-mål-runda. Vi hamnade efter ett tag på Ica där vi på filmuthyraravdelningen (tips till kommande hänga gubbeomgångar) hittade historiens roligaste filmreklam. Bruden bredvid Patrick Dempsey hade inget ansikte, bara ett hål. Tror ni det gick att låta bli att sticka genom skallen kanske? Nej, just det.
Pappa tog en bild med mobilkameran och utbrast "shit! det blev ju jättebra! helt verkligt!". (Varför använder förresten min pappa ordet shit? Det var alltså inget jag hittade på, han säger så på riktigt. Måste bero på någon sorts ålderskris). Jag tittade på bilden och skrattade, sedan gick vi in och handlade.


På väg ut frågade jag pappa om inte han också kunde gifta sig med Patrick. Med oväntat lite övertalning gick han tillslut och ställde sig bakom kartongbiten och stack huvudet genom hålet. Trots att jag skakade av skratt måste jag säga att jag lyckades få en bra bild.



Sedan tittade vi på bilden tillsammans och skrattade så det ekade inne på Ica. Folk tittade på oss och tyckte att vi var störda, men det var fint ändå. Ett sånt där fint far och dottermoment.

Dagens kaffepaus

Nej, nu ljög jag. Det här var nämligen fredagens kaffepaus, men skit samma. Kaffepaus som kaffepaus.
Här har ni en bild:


Denna dryck hade någon valt att döpa till Wiener Melange. Spännande, tänkte jag och tryckte på knappen. Vi kör för övrigt numer med knepet att trycka på knappen två gånger för att fylla muggen ordentligt. Hur som helst, här kommer den sammanfattande listan:

Temperatur: Första minuten var den stört varm, men den svalnade ganska snabbt till perfekt temperatur. Mycket bra med andra ord.
Smak: Ja, jävlar här snackar vi sliskig dryck. I vanliga fall brukar söta smaker inte vara något som stoppar mig i första taget, snarare tvärtom. Men den här drycken var helt fruktansvärd. Paniken grep tag i mig då tanken på att jag håller på att sluta gilla superduper söta saker kom krypande. För att bevisa för mig själv att så inte var fallet tvingade jag i mig hela innehållet.
Utseende: Ja, ni ser ju själva. Det ser ju ut som något jävla brunt kiss.
Övriga anmärkningar: Efter att ha klunkat i mig hela skiten började jag må fett illa. Detta illamående pågick sedan i några timmar. Summan av kardemumman är alltså att den här drycken sög. Den var förjävla äcklig, men hade i alla fall bra temperatur. Jag fick inte ens någon sockerkick.


Hjälp

Jag och Lina satt och kollade på en massa Esmée Denters wannabies som sjunger Disturbia med Rihanna. Plötsligt skrek vi till och fick väldigt bråttom att byta video. Orsaken har ni här, vi råkade nämligen hitta The grudge-tjejens version.

Att råna en bank, lektion 1

För att undvika att eventuella polisbilar ska hinna ikapp dig på flykten, bör fordonet ska helst vara utrustad med motor. Välj alltså inte saker som sparkcykel, inlines, skateboard eller som i det här fallet; en cykel.



Vadå vrida på bilden? Vrid på huvve för fan.

Mitt skrivbord

Här har ni en bild på hur mitt skrivbord ser ut i exakt detta ögonblick och som det för övrigt ser ut typ hela tiden:



Jag tycker överhuvudtaget att skrivbord har en jävla tendens att bli stökiga. Det tar liksom en dag från att ha varit nystädat till att ha utvecklats till rena helvetet.
Mamma undrade förra veckan varför jag varit så trött, jag svarade att jag sovit lite pga mitt nässprays-anvvänjande som pågår. Det var bara halva sanningen. Visserligen vaknar jag ca fem gånger per natt av andnöd, men jag får även avbryta min skönhetssömn ytterligare typ två gånger när saker faller från skrivbordet. Det smäller högt som fan, jag vaknar och sedan ligger jag med hjärtklappning fem minuter innan jag lyckas somna om. Så hinner jag sova några minuter innan det smäller till igen.

Vackert

Jag vaknade imorse och var som vanligt rätt trött. Gick och duschade och satte mig sedan för att äta frukost. I brist på annat att läsa högg jag tag i Vilmas läxa som låg på bordet.
Tydligen jobbar de nu med alfabetet och har i några veckor haft i läxa att lära sig ABC-ramsan, ni vet den där "a b c, råttmor kokar te..". Så kom jag fram till sidan där det var dags att lära sig sista delen av ramsan, samt rita en bild som passar till. Sista raden lyder: "Katten är ju dö!", vilket jag personligen tycker är ett lite väl brutalt slut på en alfabetsramsa för barn. Jag tittade sedan på bilden som Vilma ritat till och mina ögon fylldes med tårar. Jag grät. Titta bara på det här, så förstår ni vad jag menar:



Ser ni hur fridfull katten ser ut där den ligger under jorden? Att det är två oidentifierbara djur som kommit till graven för att sörja den döda katten gör det hela ännu vackrare.

Sedan kan man ju diskutera om det var lämpligt att begrava djuret bredvid en parkbänk, men det är en annan femma.

Youtubeandet fortsätter

Jag klickar mig vidare och lyssnar på några gamla Michael Jackson-godingar. Klickar på en film och får det här meddelandet framför ansiktet:



Vadå i mitt land?! Spelar det någon roll vilket jävla land jag bor i eller? Jag förstår att jag inte skulle få titta på filmen om jag var tio år gammal och ville få en skymt att nakna människor i en porrfilm, men vad fan... Jag förstår inte.
Nu är det jag som cyklar till Norge, för så lätt blir man inte av med mig, era Youtube-idioter.

Aishakillen

Sitter och Youtubar och råkar klicka mig in på den här videon:


Jag minns för flera år sedan, när alla gick runt och pratade om den här filmen. Tydligen hade han spelat in den till en tjej och den hade sedan på något okänt vis läckt ut på internet. Jag antar att folk skrattade åt honom, vilket i sin tur ledde till att killen tog sitt liv.
Detta var alltså något vi diskuterade på rasterna och skrattade åt. Sedan kollade alla på filmen och skrattade igen. Pratade om att, "haha, tydligen tog han självmord efteråt! Kan man ju förstå! hahaha!".
Jag och mina kompisar hade alla hjärtan av stål.

Jag läser kommentarerna på filmen och det verkar som att alla är överrens om att stackaren har lämnat jordelivet. Dock var teorierna om hur det hela gick till olika. Här har vi ett exempel:
i heard when it finishes he gets a knife under his micky mouse cover and then cuts his neck and the blood goes over his adidas jumper.
Viktigt att notera: han fick blod på adidaströjan. Förstår ni vad jag säger? Blod på den heliga adidaströjan. Skandal.

RSS 2.0