sorry

Men gud, nu glömde jag ju!
En viss kluven tunga har uttryckt en saknad över mina tidigare visade språkkunskaper.
Såååå... nabadgelyo, som man säger i somalien!

svingelskogen

Jag måste bara berätta; igår kväll, mitt under självaste sjätte sinnet så hände det. Mona blev tonåring! Detta märks främst på att hon har fått enorma framtänder.
Allt detta med hennes snabba utveckling måste bero på att jag tar hand om henne så otroligt bra.
Så för att fira begav vi oss tillsammans till tamagotchitown idag. Mona fick gå i skolan och hälsa på hennes gamla dagis. Sedan förlje jag med henne till spelhuset där hon vann ett par skor och en massa gothipoäng, 2100 närmare bestämt. Vi gick även till köpcentrat där hon fick en ny tröja, ett piano, en peruk, en kjol och megamycket godis. Så nu är Monas happy-hjärtan fulla, det kan ni lita på! Nu hoppar hon runt på skärmen och ser glad ut med sina bautatänder.


tyvärr minns jag inte vad inlägget skulle heta...

Jag orkar inte vara som alla andra och skriva töntlistor som ändå ingen läser om vad jag fått i julklapp. Jag tänker bara plocka fram en sak av det allra finaste ur för övrigt min mycket, mycket fina jul.

Av min favoritsuss har jag fått en tamagotchi. Det är en flicka och hon heter Mona. Så fort hon inte har fullt med hjärtan på happy hoppar jag hopprep med henne eller leker härma-en-annan-tamagotchi-leken. Då blir hon happy.
När hon är hungrig ordnar jag en hamburgare. Ibland köper jag läsk. När hon är lite busig höjer jag rösten och när hon är ledsen säger jag snälla saker.
Och kan ni gissa vad som hände igår? På självaste juldagen? Rätt som det var gick min älskade Mona från liten baby till att bli ett barn! Jag har inte gråtit så mycket på länge.
Mona kommer ni att få höra mycket om i framtiden, det kan jag lova. Här kommer lite bilder på mig och Mona. Se så lyckliga vi är.




   Mona anfaller



   Mona drar ett skämt


  Mona sover


Det var allt! Nu ska jag och Mona kolla på resten av en prinsessas dagbok och dricka varm choklad. Hejdå!





jamen det var väl självklart

gissa vad jag just har gjort? just det, jag har missat bussen.

Medan jag väntar några timmar på att nästa buss ska komma
så kollar jag på lite bilder, då hittade jag den här. Det är Hanna, Suss och jag för några år sedan. När jag tittar på bilden är det framför allt en fråga som dyker upp i mitt huvud; varför gick jag runt med en rutig bond-skjorta?

dear diary

Jag hittade en liten hemlig text som jag skrev på en lektion när jag egentligen borde gjort min engelska, som för övrigt gick rent åt helvete. Men hur som helst, här är den;

Dagbok 5/11 2007

Nu har vi engelska. Linnea tror att hon är smart och skriver på sin uppsats ser det ut som, men egentligen är hon inne på facebook. Det suger för övrigt.

Sanna töntar sig också med facebook. Hon har någon med skägg på sin bakgrundsbild.

Nicole H kanske skriver, jag tror hon jobbar fast hon inte har någon dator så hon skriver på papper.

Nicole Z är inne på facebook, det verkar vara himla poppis. Hon försöker bli vän med en massa, jag vet inte hur det går...

Lotta skriver en dagbok, hon härmade mig. Fast egentligen var det jag som härmade henne, men vi låtsas att det var tvärtemot.

Isabel N har skrivit jättemycket på sin novell, hon är totaly crazy och jag känner att jag kanske borde börja snart så det inte blir så bråttom i slutet.

Frida sitter bredvid mig och låtsas att hon inte äter macka och dricker smil, för dem skulle hon spara till efter träningen. Men jag har sett att hon knaprar och slurpar hela tiden. Medan hon knaprar och slurpar pratar hon med sin loverboy Lars (som jag har pratat med i telefon) och spelar röj med Isabell U. Jag misstänker att hon förlorar varje gång.

Jag skriver dagbok och härmar alltså inte Lotta. Förutom det så pratar jag med Frida och Isabell U på MSN. (Och här stod det någon jättehemligt, så det kan jag inte skriva här)
Ida sover på bänken, fast nu har hon vaknat. Det är nog luften som gör henne slumrig. Förutom att sova så är hon jättebra på att äta äpplen.

Robert sitter och fnissar och pratar tyst med Olof. Nu viskar de allt som går för att jag inte ska höra. Han är också avis på Fridas ostmacka som ligger mitt framför ögonen på honom.

Olof sitter också och pratar tyst, fast med Robert. Kanske lite för sig själv också, jag vet inte, men det skulle inte förvåna mig. Nu sa han just att han inte visste vad han skulle skriva, det kändes bra, för då vet jag att jag inte är den enda som är jättedålig på att komma på vad jag ska skriva.

Isabell U sitter och spelar röj med Frida och eftersom Frida förlorar hela tiden så antar jag att Isabell vinner. I övrigt har jag inte så stor koll på vad hon gör, men det skulle vara typiskt henne att skriva, hon är så himla ambitiös.

Lisa sitter bredvid Isabell och ser sur ut. Hon har rött nagellack idag.


nej förresten

Efter ca tre sekunders eftertanke har jag kommit på att den här idén med att använda toaletten endast en gång per dag aldrig kommer att hålla. 
Jag ska därför istället klura ut någon sorts kissa-medan-du-går-uppfinning. Det känns mer hållbart.
Appropå kiss så kan man dricka det om man vill, men inte samma kiss hur många gånger som helst.
Förlåt, nivån på det här inlägget sjunker kvickare än kvickast (coolt uttryck för övrigt), så det är bäst att jag gör nåt annat.


Matilda = bäst

Goderafton, som fröken Lucia skulle ha sagt. För idag är det ju faktiskt lucia.
Vi började fundera på dedär på skolan, varför just lucia får all uppmärksamhet. Någon gång var det någon som sa något (fantastiskt användbart ord..) om att hon fått nålar i ögonen så hon blev blind, sedan sa denna någon att hon gav ögonen till en kille som tyckte att de var fina. Ögonen alltså. Jävla korkat om ni frågar mig, tar man bort ögonen så kan jag tänka mig att hela ansiktet blir rätt så fult. Eller?
Hur som helst. Detta var inte det enda hon gjorde, hon brändes ju nämligen på bål också. Tror jag alltså. Jag har ingen aning om varför, men det gjorde väl typ alla på den där tiden. Och där har vi saken; varför fick just Lucia en egen dag och nån annan som brändes på bål? Jag blir faktiskt himla irriterad.

Apropå irriterad. Vem har tagit Kirrus kläder? Lämna tillbaka dom ögona böj. Och varför säger man nu så? (Ögona böj, alltså. Eller skriver man kanske ögonen?) Det är det minsann ingen som berättat för mig, men gör det på dirren om nån kommer på!

Visste du förresten att du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten? Det känns ju jävla stört faktiskt och jag har därför, för bara några minuter sedan, tagit ett beslut om att max använda toaletten 1 gång per dag. Kanske fler som borde fundera på det..
Tack för mig.

Nyligen använda blinkningar

Min hat-blinkning på msn är dansaren. Den är totaly megajobbig, för att inte tala om musiken sen. Big nonononono säger jag bara. Annars är tönten som tappar glassen riktigt jobbig också, varken söt eller rolig.
Då vet ni, jävla pussys. (Eller oj! Det var ju jag som var en pussy, eller hur var det elins syrras kille....? tönt)

heheheheh

jag hatar när folk skriver heheheh, men jag gjorde det för att reta mig själv.. förlåt


Det jag tänkte säga var att jag inte är efterbliven och vet faktiskt att nagellack inte heter naillack på engelska, utan nailpolish. Om ingen fattar vad jag pratar om så är det den jätteroliga rubriken i det förra inlägget som beskriver dagens outfit på mina naglar.


.. Nu ska jag verkligen göra engelskan och Lina hälsar att hon förresten var 110% seriös med den första bilden. Hejdå igen!


pink naillack

Jag tänkte samanfatta helgen i en spännande lista:

- Marie Picasso vann Idol. Kan inte vara någon som missat, om man inte räknar med Vilma som blev sur över att jag och Suss tog allt godis, så hon gick och lade sig istället.

- Jag har mått riktigt dåligt, eftersom jag och Suss tog allt godis..

- Jag har ätit riktigt mycket godis, eftersom jag och Suss tog allt .

- Jag har varit megaduktig och gjort klart ljudet till montaget. Det är helt otroligt töntigt och om jag var i min multimediahalva av klassen skulle jag vara väldigt spänd inför redovisningen imorgon då vi ska få oss ett riktigt gott skratt! Kanske rycker det även lite i mungipan på våran älskade uggla..?

- Jag har varit lite duktig och läst About a boy. Den där boken verkar aldrig ta slut. Tur att min räddaren i nöden Lotta Diehl var clever nog att hyra filmen, så den har jag nu sett 1000 gånger, alltså den tiden jag egentligen borde läst boken på..

- Jag har varit fantastiskt kreativ och gjort julkort. Ett gjorde jag tillochmed i 3D, jag måste ju vara sänd från gud för att göra julkort. Tyvärr spårade det hela när jag var cool och retade Vilma så hon började kasta stövlar.

- Karim losade mitt hjärta för alltid när han inte berättade för polisen att det var Hamza som filmade.. Det ser inte bra ut det här.

- Jag har kollat på innebandy när jag egentligen borde gjort engelska.

- Jag har kollat på julkalendern, andra avenyn och parlamentet när jag egentligen borde ha gjort engelska.

- Jag har varit inne på apberget, msn och skrivit i någon jävla blogg när jag egentligen borde ha gjort engelska.

- Jag har fortfarande inte gjort klart engelskan och inte läst ut boken............... Men ljudet har jag gjort i alla fall!

- Jag har låtit Lina bestämma vilka bilder som skulle pigga upp detta oäääändliga inlägg. Hon valde först denna:




image17.. Men det var tydligen ett skämt, så glöm att ni såg den.
                                                                                                                Istället valde hon den här:

image18 Det är Channing Tatum och han är jättesnygg. Tyvärr verkar min syster ha problem med bildsinnet och ser inte att han ser väldigt märklig ut på denhär bilden, inte speciellt schyrre. Och jag är ledsen att behöva säga det, men jag blir faktiskt inte så himla lycklig av att kolla på domdär kalsingarna han dragit på sig innan han gick in i duschen....


Det var allt från mig today. Nu ska jag faktiskt ta tag i denhär engelskan innan det blir allför sent.. för en gångs skull... Puss och kram, från Matilda som inte gillar skumbanan!


mystiskt

Har ni någon gång längtat en hel dag efter att gå och lägga er? Liksom inte kunnat släppa tanken på en fluffig, lagom varm, mjuk, alldeles, alldeles underbar säng? Sedan har det äntligen blivit dags för att borsta tänderna och krypa till kojs (som min coola pappa brukar säga. Ja, han är faktiskt cool). Så släcker du lampan och sänker huvudet sakta mot kudden, då finns den där. Råttan i kudden. Ett litet prasslande ljud i kudden, som att någon ond liten råtta med jättetänder kryper runt där inne, bara för att retas och hindra dig från att sova.
Igår hade råttan hittat till min kudde. Råttan kommer när man minst anar det och det finns inget att göra åt honom (för det är en han, det är jag helt säker på. En tjejråtta skulle acceptera mitt kvinnliga behov av en god natts sömn)
Det enda som finns kvar att göra är att ligga och lyssna till råttans oändliga krypande och hoppas på att han inte kommer tillbaka nästa natt.



Om ni förresten undrar vem som gjort de fantastiska julklapps-tips-sidorna i bil och bostad i veckan, så är det jag och Jasmin. Att vi är fantastiska? Det visste vi redan.

åh..

Alltså gud vad jag är dålig på att formulera mig! Jag menar inte att Hanna är blä, jag menade att Hanna i mängder är blä. Alltså.. Åh. Jag ska ju inte äta henne.


Eller.. vi glömmer allt, vad jag än säger blir det bara åt helvete jävla skit fan satans macarena djävul. Nu ska jag skära upp mina handleder.


Nej, jag ska inte skära upp mina handleder.
Nu tror alla som inte känner mig att jag faktiskt ska göra det, men så är inte fallet. Först ska jag ju starta om datorn. hahahaah

Stora vävboken

Så har vi då intervjuat den store motivlackeraren Robert. Han var faktiskt jättesnäll och vi var faktiskt jättefnissiga, inte nervösa alls.
Nu i efterhand tycker jag nog att allt var ganska pinsamt, vi var helt oförberedda "men haha, vad fan är dehär för fråga?!" Men det var bara gulligt om du frågar mig. Han hade gjort ascoola grejer och var typ världskändis. Jag sa typ..
Men kul vare!

Gårdagens Idol var ju trevligt. Äntliigegegeegggeeeeennnn åkte Andreas ut! Hade jurun förresten bestämt sig för att böi snälla mot honom? tydligen. Sedan undrar jag en till sak, vad är det med hans fru? Sitter där och vinkar som nån galning, det är ingen som bryr sig, pucko. Kollade på aftonbladet tv på en intervju med Andreas. Dom visade bilder när alla pappizzar tog kort på han och frugan. Han ville pussa henne, men hon lät det gå fort, för sedan ville hon le i kameran. Här snackar vi golddigger, alltså... håhå

Idag ska jag och Hani dömma innebandy, likaså imorgon. Heltaggad.. Ikväll blire middag, godis och Hanna (eeeeeeeeeeeh, blä..) i mängder, eftersom Suss svek och valde sina bättre kompisar................................. äh, det är lugnt. vi klarar oss utan dig, biatch.

Nu ska jag starta om datorn, den har fick nämligen för sig att den inte hade några högtalare just när jag skulle lyssna på en helt ny värld och skrika för 1000:e gången, så nu har jag krypit runt här i en timma och dragit i sladdar. Min analys av läget är att det enda kvar att göra är att starta om allt. Intressant.
Såååååååå... Doviðenja, som man säger i Bosnien. Gud vad jag är språkkunnig.

RSS 2.0