today

Jag skulle gärna säga att jag har suttit och räknat matte hela dagen, men det vore tyvärr att ljuga.

Jag vaknade klockan tio, pigg som en spigg, tro det eller ej. Jag hoppade upp ur sängen och bestämde mig för att göra lite frukost. Det blev två ljuvliga mackor med keso, avokado och lite örtsalt.
Efter detta kom tröttheten som en tsunamivåg över mig och jag beslutade att ta ett relax-moment i soffan under min mysiga filt och kolla på blades of glory. Otrolig film..
Som ett brev på posten blev jag pigg just när eftertexterna började rulla och min friluftshjärna började fantisera. Vädret utanför var fantastiskt och jag klädde raskt på mig för att gå ut i det fria. Fred följde självklart med i fickan.
Efter en timme och 45 minuter började jag närma mig hemmet igen. Mina skinkor kändes som två isblock (alltså väldigt fasta) och mitt ansikte var som.. som.. jättekallt.


Det är vid tillfällen som dessa jag är tacksam över våran kamin. Jag eldade som aldrig förr och min kropp tinade.
Efter en sådan lång vandring var det dags för lite lunch och jag lagade en exotisk pyttipanna (lägger in dagens lunch senare hehehehehehehehe).

Nu ska jag räkna matte tills jag dör (hoppas du läser det här, Jan!) Är det någon som är en jävel på funktioner kan du ju höra av dig.
do viðenja, som jag skulle ha sagt om jag kom från serbien!


 Fred leker i snön (sovandes)
Förresten måste jag säga en sak; jag är lite orolig över Fred. Han har nämligen sovit typ en vecka i streck nu. Idag vaknade han och blev tonåring, men sedan somnade han igen. Undrar om det har något med puberteten att göra...







kvällens tv

Jag skulle inte vilja påstå att måndagarnas tv-tablå är något att hurra över direkt. Ändå är det väldigt lätt hänt att jag hamnar i soffan när jag egentligen borde göra matte.


Jag hoppade in i Outsiders som idag handlade om folk som tänder på att låtsas vara en häst eller hästskötare, till en människohäst alltså. Pony play.

En slemmig gubbe på typ 55 år tyckte att dehär var helmysigt. Han berättade att kvinnan är fantastiskt vacker och att hästar är det vackraste djuret som finns och tillsammans blir dessa två en fullkomligt oslagbar kombination. För att inte tala om erotisk.


I pausen zappade jag över till trean, där Design: Simon och Tomas pågick. Typ världens sämsta inredningsprogram, nästan i samma klass som Från koja till slott. Är inte Simon och Tomas jättekonstiga? Speciellt dendär Simon som pratar engelska, men ibland ska försöka glänsa lite och slänger in ett svenskt ord mitt i meningen. Kan han inte bestämma sig för ett språk istället? Det blir så himla mycket lättare att förstå.

Beslutet om att byta tillbaka till reklamen på femman tog jag efter Tomas coola kommentar till Simon: "vilken jäkla surmuppare, alltså!"

Nämen! Surmuppare?! Där tog du i lite väl mycket, va? ........ Surmuppare? Är det ens ett ord?


Så fortsatte märkligheterna på Outsiders.

Något som gjorde det hela lite extra lustigt var att det liksom användes "hästspråk" när killarna ville att tjejen (eller jag menar ponnyn...) skulle gå. När hon varit duktig strök han henne över håret (eller borde jag säga manen..?) och hon häst-slängde med huvudet och ryckte lite med benet. Så himla erotiskt.

I slutet av programmet fick tjejen sitt hästnamn; Cassiopeia. "Nu har jag min identitet som ponny" Jag blev så himla glad för hennes skull.


Till min lycka började sedan American Idol. Och.. där har jag nog inget att tillägga



Nu ska jag snart kolla på Scrubs om My name is Earl inte har torterat mig till döds innan...


/Robotwoman

     


jag lever i ett dagis

I vårat hus har vi en "korridor". Denna korridor har av någon mycket, mycket konstig anledning fått namnet länken.
"jag tror den ligger i skåpet i länken", "kolla i länken", "kanske i länken?". Vadå länken?
Jag har försökt få mamma (som jag förövrigt misstänker är grundaren av detta extremt ocoola namn) att sluta säga länken, men då fnissar hon bara nöjt för sig själv. Hon är så himla retig ibland.
Lääännkennnnn...... Ordet länken suger ju. Länken döper man möjligtvis ett rum som länkar samman två avdelningar på ett dagis. Och vad jag vet så bor jag inte på ett dagis. Hejdå.








(man får visst börja en mening med och, för det är jag som bestämmer)


dagens läsning

image41

Hon är rolig, dendär Barbie

dagens dikt

Jag har en finne i pannan,
jag önskar den tillhörde någon annan.
Fred har blivit bamsestor,
han är barn nu och har på sin näsa en por. (äckel, det hade aldrig Mona!)
Jag har just klämt i mig en pizza,
jag kanske bor på plaza (va? rimmar inte det?).
Snart ska jag på träning och vara cool,
jag lyser upp varje träning som en sol.
Men först ska jag och Lina på hundtricket titta,
för vi har faktiskt varsin fitta.


/The poet    







farväl

Idag har jag tagit farväl av Mona. Med på begravningen var även det jävla ägget, som inte är något ägg längre, utan Fred. Han är megasnäll och älskar att hoppa rep.


 Här fixar jag lite blingbling på Fred innan begravningen

  Graven

 Jag och Fred gråter

Vila i frid, Mona och välkommen till familjen, Fred.













en sorgens dag i Kåddis

Det har hänt något fruktansvärt. Jag visste att det snart skulle ske, men inte på detta brutala sätt.
Det är med tårar i ögonen och en klump i magen som jag nu meddelar att Mona är död.
Ja, du hörde rätt.
Det hela inträffade exakt 22 minuter över tio imorse. Min yngre syster Vilma ville leka med Mona men var arg över att hon låg och sov hela tiden. Eftersom jag är vet hur det känns att bli väckt så sa jag åt Vilma att vänta tills Mona vaknat. Så försvann Vilma, med Mona i handen. Det var strax efter det jag hörde det: pipet. Starta-om-pipet. Det började svartna framför ögonen på mig och Vilma kom springade, "titta vad jag har gjort!". Då bekräftades det jag i flera sekunder hade fruktat. Vilma hade tryckt in en penna på baksidan och på skärmen syntes nu bara ett jävla ägg.
Sorgen är stor och dagen är förstörd, förmodligen hela veckan också.


image35

Jag lägger kanske in bilder från begravningen senare, om jag orkar...













märkligt

Av någon konstig anledning bytte Jerry Springer namn efter rubriken och började heta Springfield i texten. Fråga mig inte varför, jag var väl helt åt helvete störd helt enkelt.


Dagens dikt

Jag äter havreknäcke,
det är gott.
Jag har mycket smör på,
det är gott.

Jerry Springer

Jerry Springer


Det finns ett märkligt påhitt som visas på Tv 400, Jerry Springer heter det.                   

Hela programmet går typ ut på att få in så många transvestiter, bögar, lebbar och otrogna i samma bild...

Så här kan en del ur ett program se ut:


Jerry Springer (som förövrigt hela studion verkar dyrka) ser töntig ut och säger att dagens första gäst, Ben, ska avslöja sin otrohet för sin flickvän, Lana. Publiken säger "oooh" och man får se Ben i bild.


Jerry: Ja, Ben, du har kommit hit för att berätta för Lana om din hemlighet.                  


Ben skruvar på sig, men ser ändå ganska stolt ut. Sedan pratar dom lite om att Lana är dum och sminkar sig för länge på morgonen. Detta är totalt oacceptabelt enligt Ben och eftersom han tydligen tappat talförmågan har han, istället för att berätta hur han känner för Lana, varit otrogen. Bra lösning, Ben!


Jerry: Vi ber Lana komma ut på scenen. Välkommen ut, Lana!


Publiken applåderar och längtar förväntansfullt på slakten som snart ska starta.

Lana tittar kärleksfullt på sin älskade Ben och flyttar sin stol närmare honom, för att visa att det är Lana + Ben 4-ever (tror hon i alla fall).


Jerry: Lana, hur länge har du och Ben varit tillsammans nu?


Lana: Vi firar våran femårsdag på lördag.

  

Publiken: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

  

Lana: Hihi, ja. Sedan planerar vi ju att gifta oss snart också.


Lana tittar kärleksfullt på Ben och ger honom en puss på munnen. Sedan tar hon hans hand.

  

Jerry: Nu är det ju så att Ben har tagit hit dig för att berätta något. Så varsågod, Ben.


Ben tittar ner i golvet, sedan på Lana som håller på att börja gråta. Själv verkar han helst önska att han aldrig kommit dit alls. Publikens ögon håller på att explodera av förväntan.

  

Lana: Vad är det han pratar om, Ben? Vad fan har du gjort? VAD I HELVETE HAR DU GJORT?! SÄÄÄÄG!!!!!

  

Ben: Älskling, jag har varit otrogen...

  

Publiken: Waaaaaaaaahhhh!!! *vissel, vissel, vissel* nooooooooo, wahwahwaaaaaaahhhhhhhh


Lana flyttar stolen så långt bort från Ben som möjligt och byter till "i-dont-care-facet".

  

Lana: Hur fan kunde du? Jävla skithög! Fy fan för dig alltså! FITTA!

  

Ben: Men du är ju så jävla långsam på morgonen! Kan du sluta sminka dig så jävla mycket? Jag orkar fan inte med din utseendefixering längre!


Lana skakar på huvudet och försöker se oberörd ut. Publiken beter sig nu mycket, mycket konstigt:


Publiken: Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry!


Fråga mig inte varför de ska stå och skrika Jerrys namn, det är bara jättetöntigt, men det är väl någon amerikanskt påhitt..

Jerry Springfield verkar ändå inte vara riktigt nöjd med stämningen, utan lägger fram ett förslag:

  

Jerry: Låt oss ta in Stacey! Välkommen in på scenen, Stacey!


In i studion kliver nu en man i 35-årsåldern. Han har på sig en kort rosa kjol med nätstrumpbyxor och ett svart linne. På fötterna har han skor med höga klackar. Sminket han har på sig ser ut som om det vore en ettåring som gjort.

Publiken skriker nu mer än tidigare i världshistorien.

Stacey går fram till Ben och gör en sexy move mot hans ben och hånglar sedan upp honom rejält. Lana ser ut att vilja kräkas och svimma på samma gång, för att inte tala om publiken som nu är nära på tårar av uppståndelse.

  

Lana: Har du knullat med DET DÄR?! Vilket jävla skämt! Är det vad du lämnar mig för?!


Lana springer fram till Ben och börjar slå och sparka honom. Två fantastiskt coola vakter kommer och drar henne därifrån och hon sätter sig motvilligt på sin stol igen.

Diskussionerna fortsätter och alla skriker åt varandra. När alla skällsord i universum är använda tar Jerry till sitt knep igen:

  

Publiken: Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry!

  

Jerry: Okej. Lugn, lugn! Men Stacey, även du har ju en liten hemlighet, visst? Låt oss ta in Joe! Välkommen ut, Joe!


Joe kommer in på scenen och det blir ett jäkla liv. Publiken skriker om möjligt ännu högre. Lana skrattar åt Ben som först ser ledsen ut, men det blandas snabbt med vrede som bryter ut i att han bokstavligen hoppar på Joe. Joe försöker försvara sig, men Ben är galen och slår för allt vad han är värd. Joe lyckas sedan få ett perfekt tag i Bens tröja vilket leder till att den åker av och matchen börjar bli riktigt jämn.

De übercoola vakterna står på sidan och försöker komma in i fighten, men låtsas inte ha någon chans för att inte svika publiken som nu är svimfärdiga av allt skrikande. När både Joe och Ben har näsblod och trasiga kläder särar vakterna på dem och de sätter sig i sina stolar.

  

Ben: Snälla Lana, jag älskar bara dig. Jag ska bättra mig, jag lovar. Kan du förlåta mig?

  

Lana: Jag dör hellre!  Fy fan för dig alltså!

  

Jerry (som fortfarande inte är riktigt nöjd med showen) : Men Lana, du har ju något att berätta för Ben. Välkommen ut på scenen, Mariah!


Ut kommer nu denna Mariah och hela karusellen börjar om igen...



Kan någon berätta för mig om det här programmet är seriöst eller inte? Det är ju verkligen helt sjukt.

  Å andra sidan är det himla underhållande också. Man får väl skylla sig själv om man åker dit. Vad har man att vänta om man blir uppringd för att vara med på Jerry Springer, liksom? Det är väl bara att tacka nej och döda sin pojk/flickvän fort som fan istället?


Oj, gissa vem som just slog världsrekord i långt blogginlägg?

Dagens outfit

image34



- Marinblå t-shirt från larose, fråga mig inte var det märket kommer från, men coolt är det!
- Marinblå långkalsonger to die for! Jag fick dom av mormor, sedan dess har vi varit oskiljaktiga! För att skapa en lite mer trashigt look har jag valt att vända dem ut och in.
- Vita sockar från adidas. Har typ inget att säga, förutom att de är to die for!
- Nagellack (syns inte på bilden hehehe) från mavala i färgen miami. Hur snyggt som helst!
- Håret har jag satt upp i en lagom hård knut, to die for asigt snyggt.
- Runt halsen hänger Mona. Igår var hon bara to die for! Hon blev nämligen vuxen och jag är sååå glad! Vi firade som vanligt med tamatown där vi träffade bland andra memetchi och kutchipatchi, heltrevligt verkligen!


Jag håller nästan på att klara det här med video-grejset nu. Jag är tillochmed medlem på youtube, eftersom jag kommit fram till att det är ända sättet jag kanske fattar hur man lägger in video på.. Jag vet, fantastiskt formulerat.
Så snart kanske min och Suss amazing dansfilm kommer! håhååhåhåhåhåhåhåå


Dagens lunch

Idag efter matchen åt jag en fantastisk omelett med korvbitar i, lite lagom slemmig sådär. Till detta serverades en fläderblomsdryck från BOB, årgång -08. Ljuvligt var ordet.


Jag mår fortfarande dåligt..

image33

best friends 4-ever

Jag har ett problem. Eller egentligen inte, men kanske ändå. Det är nämligen så att jag ser Rihanna överallt. Fråga mig inte varför, jag är liksom inte någon dunderfan eller så.. Men ibland dyker hon bara upp.
Jag har ju tex spelat innebandycup i veckan och gissa vems skalle jag såg i publiken? Rihannas. Såg jag henne när jag tittade igen? Nej.
Eftersom jag bor i bushen ser jag ju också en hel del skog om dagarna. Kan ni gissa vem som gömmer sig mellan träden ibland? Rihanna.
Kan ni gissa vem jag kan skymta på bussen då? Rihanna.
Det är främst hennes page som sticker ut, men även ögonen gör sig igenkända då hon smyger runt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om detta. Jag funderar på om jag håller på att bli psykiskt sjuk eller något. Fast det är ingenting jag oroar mig för, jag är ju inte rädd för henne. Det vore en annan sak om det var en haj, Mara från trolltider eller Jörgen från fritids som tassade runt.

Nä, jag ska nog sluta tänka på det. Kanske har hon rest hit ändå från sitt hem långt långt borta bara för att bli bästis med mig. Skulle inte förvåna mig om mitt enastående rykte har spridit (eller spritt? vad säger du, kluven tunga?) sig över till andra sidan atlanten. Kanske är hon heltrevlig och låter mig stå under hennes paraply (ha-ha-ha, mycket lustigt. Måste ju vara universums mest uttjatade skämt vid dehär laget..?)

                        Nu ska jag kolla på sopmänniskor i Outsiders.
                        прощай, som Rihanna och jag skulle ha sagt om vi kom från Ryssland.

Dagens outfit

image31

- Ljusblå hjälm, second hand (det känns så bra att fynda, när man dessutom är miljömedveten!)
- Beige tröja från Versace. (De söta rosa pluttarna är bara to die for!)
- Svarta plyschbyxor från Prada (snygga to die for, men sköna ändå. kan det bli bättre?!)
- Ljusbruna mockaskor från Gucci (Sååååå söta! Är dom inte bara to die for?!)
Bortsett från hjälmen så valde jag att vara utan accesoarer idag, tycker det kan vara to die for att vila från sånt ibland. Klippningen gjorde jag när jag var i Paris här om dagen, man ser inte så mycket, men den är bara to die for! Är inte luggen söt? Typ to die for?
Det var allt för idag! Tjing!



RSS 2.0