Just nu

Just nu hemma hos familjen Schampi:

Vilma, 7 år, sitter och klickar runt på internet på min bärbara dator.
Lina, 14 år, ligger i soffan och sjunger med till bolibompavinjetter.

Update

Till att börja med måste jag få säga att det är ett under att den här bloggen fortfarande har kvar besökare, men det känns fint. Ni tror på mig. Ni tror att jag ska komma tillbaka. Tack för det.

Det var ju som sagt ett tag sedan jag var någorlunda aktiv med skrivandet här, vilket har medfört att ni inte längre har kunnat hänga med i mitt liv lika bra som förut. Jag har därför tänkt ge er en liten update på vad som hänt den senaste tiden, nu kör vi;

Jag har...


... blivit kär. Ja, jävlar i min låda vad kär jag är. Mannen jag älskar och som gör mig så lycklig heter Tobias. Allt är helt underbart med den här människan och jag går runt och är glad hela tiden, det är helt underbart. Dessutom är hans familj helt fab, vilket inte gör det hela sämre. Jag är helt sjukt kär. Asigt kär faktiskt. Sa jag förresten att jag är kär?


... ätit pepparkakor. Sedan den första burken inhandlades till hemmet i början på november har jag missbrukat dessa knapriga kakor. Detta är naturligtvis inte bra, men även om jag hittills inte har drabbats av några biverkningar, så känner jag att jag måste sluta innan jag förvandlas till en levande boll.


... åkt tillbaka i träsket. Nu sitter jag i nässpraysträsket igen, jag måste ha hela tiden. Men nu är jag faktiskt förkyld, jag ska inte låta det gå så långt som det brukar. Jag ska bara använda upp typ en flaska den här gången. Kanske inte ens det...


... ägt Bonniers trafikskola x100. Jag har äntligen tagit tag i den här jävla körkortsteorin, bland annat med datorspelet Bonniers trafikskola. Det funkar väl helt okej, men vissa frågor är ju helt störda. Exempel: "Ett barn springer ut på vägen framför bilen, vilken är den största trafikfaran här?". Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh, barnet för i helvete! Tror de att det är ett psyko som sitter och spelar eller? Exempel igen: "Vad ska du göra om du får möte? 1) Blinka med lyktorna för att visa att du är där. 2) Använd ljudsignalen för att påkalla medtrafikantens uppmärksamhet. Osv..." Seriöst, skärpning med frågorna, annars lär ni bli ägda i fortsättningen också. Hehe.


... frysit. Heter det förresten frysit? Fryst? Frusit? Frusit! Så heter det nog! Hur som helst... Jag fryser typ 22 timmar på dygnet, allvarligt talat. Och fryser jag inte av kyla så fryser jag av värme, det är helt sjukt. Kanske något som borde kollas upp, men vad fan, jag gillar livin' on the edge och att när som helst kunna tuppa av pga för låg kroppstemperatur. Spännande, om ni frågar mig.


... fått håliga strumpisar. Serrriööööööst så ska jag typ stämma världens strumpbyxetillverkare. Vet ni hur drygt det är när det blir hål hela tiden? Jag har väl egentligen inte så mycket att säga på den här punkten, förutom att jag har förbrukat ovanligt många par de senaste veckorna. Jag vet inte vad det beror på, men jag börjar bli riktigt irriterad.

Ni ser! Jag kan fortfarande skriva långa inlägg när det kniper! Vi får se när vi hörs igen, kanske blir det ikväll, kanske imorgon, kanske om en vecka, kanske om en månad, kanske om ett år... Kanske aldrig mer. Nej, nu blev jag för dramatisk, förlåt.


RSS 2.0