Hanna = äkta vän

Konversation mellan Matilda Schampi och Hanna Björklund en kall vinternatt, efter många timmar illamående för Matildas del och många timmar sovande för Hannas:

M: Hanna.. Hannaaaa..?
H: Mmhhhh
M: Jag mår asdåligt, det är lika bra att jag far hem
H: Jaha
M: Aa, alltså jag hittar inte min väska, kan du bara tända lampan?
H: MEEHHN ÅÅÅÅHHHH!!!!! (drar täcket över huvudet) ÄR DU KLAR SNART?!
M: Mmjaa
H: SUUCCKKKK
M: Nu kan du släcka
H: Men tack! OCH STÄNG DÖRREN NÄR DU GÅR!!!

Som straff för det extremt otrevliga uppträdandet låste jag inte dörren när jag gick. Tyvärr blev hon inte mördad.
Däremot kräktes jag. Big time.

myztizk_brud_stockholm

Ibland händer det ju att störda människor addar en på MSN och man får meddelanden i stil med "Hello, do you have a nice pussy?" eller "har du små fötter? är du vig? vill du träffas?". Dessa personer hamnar ganska kvickt på min blockeringslista. De senaste veckorna har jag fått besök av ännu en störd addare, men den här gången känner jag mig inte lika attackerad som vanligt och jag har därför inte heller blockerat henne. Faktum är att hon snarare attackerar sig själv än mig, vilket jag bara tycker är roligt.
Jag har talat med denna person typ sex-sju gånger och har redan fått ta del av både det ena och det andra, saker som kan tyckas att man bara talar om med sina närmaste vänner. Allt detta har hon plockat i stort sett helt ur fria luften och det är inget jag har behövt pressa ur henne. Hon påstår att jag är hennes bikt som hon kan berätta allt för, eftersom vi med största sannolikhet aldrig kommer att träffas. Jag känner mig ytterst ärofylld, men på senare dar har jag börjat fundera på om det är någon som driver med mig. Hon är nämligen helt crazy. Jag har därför beslutat att även jag ska vara crazy nästa gång vi talas vid och förstora allt jag berättar, jag ska ljuga, jag ska göra en höna av en fjäder, för att inte säga ett svin av en tugga ölkorv, jag ska med andra ord vara totalt urflippad. Det känns fantastiskt spännande.

Detta är vad jag vet om henne och även vad jag alltså måste toppa för att vara lika fantastiskt crazy:
Hon är 22 år gammal, bisexuell och bor i Stockholm. Hon har pojkvän (i alla fall hade hon det i början, nu börjar jag fundera på om det är slut. Jag måste fråga nästa gång vi pratar). En dag hade hon ett väldigt urringat linne och fick därmed väldigt många kommentarer och blickar. Detta lovade hon berodde på att hon har verktygen som hon själv uttryckte det, nämligen DD-kupa.
Hon shoppar för 7-8000 kronor i månaden och kallar sig själv för en shoppaholic. Hon har även låtit meddela att hon inte skulle klara sig om det inte fanns kjolar att köpa för 1300 kronor.
När det kommer till politik drar hon åt höger-hållet och gillar inte "invandrare, svarta och sånt", förklaringen till detta är att de är jobbiga. Däremot har hon inget emot greker, italienare och spanjorer, de är nämligen heta.
Hon har alltid något span och refererar ofta till killar som Mr. Big och jag har därmed dragit slutsatsen att hon är ett stort fan av Sex and the City. Viktiga egenskaper hos en man anser hon främst vara att han har "STOOR", men andra betydande kriterier skulle kunna vara humor och bra självförtroende. Nu var det ett tag sedan hon hittade någon Mr. Big med STOOR, detta är självklart lite tråkigt, men hon försöker leva vidare så gott det går.
I övrigt tycker hon det är jobbigt att veta hur hon ska vara i sängen, ska hon vara "helt off eller wild?". Klurigt värre. Däremot vet hon att hon själv gillar att bli nedvärderad i sänghalmen, två favoritord hon nämt är slyna och slampa, detta skulle hon dock aldrig erkänna för sina vänner (men jag är ju hennes bikt, för bikten berättar man allt). Hon har haft sex på en strand, det var romantiskt. Hon har haft sex med flera samtidigt, det var nervöst från början, men sedan slappnade hon av och då var det tydligen underbart. Tackar, bra att veta inför framtiden.
När hon är ute med sina vänner på krogen blir det ofta väldigt dyrt, då hon älskar att bjuda på drinkar. Hon har även träffat fotbollslandslaget när de var på Café Opera. Hon har också träffat Jay Z, hon är inget stort fan, men det var roligt ändå.

Ja, det var väl allt. Självklart vet jag även vad hon heter, men hon känner faktiskt tillit inför mig och har öppnat sitt hjärta. Jag kan ju inte avslöja hela hennes identitet.

Nu ska jag börja ladda upp inför kvällens stora match. Jag tänker heja som fan på Spanien, Tyskland känns bara så himla dryga.

Trädgårdsmazztahh

Jag har gjort det igen.
Vänta, jag ska bara gå och plocka en frukt från mitt nya avokadoträd. Om nån vecka eller två.



Jag undrar...



Alltså jag förstår inte, var kommer barnet ut?
För att inte tala om hur barnet kom in?

Nu jävlar

Om jag har förstått saken rätt så har det här förslaget om nåt sorts spion-tjohejsan gått igenom i riksdagen (eller vilka fan det nu är som betämmer sånt där). Detta ska ska tydligen innebära att dom (vilka dom, förresten?) ska skydda oss mot terrorister genom att läsa våra mail, lyssna på våra telefonsamtal osv. Extra stor risk att bli drabbad blir det om man i sina mail eller telefonsamtal talar om bomber och sådant.
Alla verkar vara sjukt upprörda över det hela, men jag fattar inte grejen. Som vanligt har jag ingen åsikt i någonting, antingen beror det på att jag är totalt jätteointresserad av politik eller för att jag är så extremt korkad så jag inte fattar vad något innebär. Jag bryr mig väl inte om det sitter någon gubbe nere i Stockholm och läser mina helt stööört naughty msn-konversationer eller lyssnar på mina girltalk-telefonsamtal.
För att testa den här nya spiongrejen, som jag förövrigt tycker verkar helfestlig, tänkte jag skriva upp några ord jag kan tänka mig att terrorister i största allmänhet brukar använda. Sedan får vi se om jag känner mig förföljd eller avlyssnad. Spännande!

bomb, motherfucker, flygplan, die, hehe,  misil, killerbitch, hata, pilbåge (n0t, that's old shit), fitta, Oprah, krig, kuk, våldta, headshot.

Fin

Jag vet att jag har pratat om den här förut, men är det inte fantastiskt roligt?


hmhmhmmm

Alltså när man har en blogg känns det som att det är vissa saker som är obligatoriska att skriva om, liksom sånt som alla skriver om, men jag har lite svårt för det där. Man upprepar ju liksom bara samma sak hela tiden. Nu, till exempel, är det två saker jag känner att jag borde kommentera, men kan inte komma på hur jag ska lyckas.
Det första är att Sverige just vunnit mot Grekland. Ja, det var ju skitkul. Ja, jag skrek "wohohoho" när Zlatan tjongade in den. Men sedan då? Det finns ju liksom inget mer att berätta..?
Det andra är att det snart är sommarlov, vilket måste vara det mest uttjatade temat i folks bloggar just nu. Ja, halelujah att det är sommarlov snart, men det finns inget mer att säga där heller. Kanske vad jag ska göra i sommar, men vem bryr sig? Inte jag..



P.S. Förlåt för extrem missbrukning av ordet liksom, men jag orkar inte tänka D.S.

Mitt barn




För några veckor sedan åt jag ett äpple. I slutet, nivet när man måste gnaga runt kärnhuset (om man nu inte är en av dessa galningar som äter upp hela skiten), så råkade jag ta en lite för stor bit, så att kärnorna kom fram. Då fick jag den fenomenala idén att plantera kärnorna och låta dem växa upp till ett äppelträd. Först kändes det lite dagis-aktigt, men sedan kom jag på att jag är 13,5 år om man lyssnar på facebook, så jag brydde mig inte.
Jag tog lite jord och planterade kärnorna och KOLLA NU!!! Mitt äppelträd har börjat växa!!!! Helt ärligt är det här något av det roligaste jag har varit med om i hela mitt liv. Varje morgon när jag vaknat tassar jag upp för att se om den lilla plantan har gjort några framsteg, känner lite på jorden, beundrar den lille medan jag ler kärleksfullt och går sedan och fixar frukost. Mitt lilla barn, mitt älskade lilla barn.

Eh eh eh?

I fredags var jag och en massa andra först hos Kirru, för att sedan bege oss vidare till fysikgränd. Tyvärr verkar jag ha haft svåra ryck i armarna, för typ alla mina bilder från kvällen är jättesuddiga. Vilken tur att Ida hade med sin kamera, tänkte jag då. Hon ger mig hennes msn, så hon ska kunna skicka bilderna där.
Jag addar henne på msn och har nu väntat i några dagar på att hon ska logga in, så idag skrev hon till mig;

Ida - Vem?
(Ida kan ibland vara en liten skojare, så jag hakar på)
Matilda - Eh? 
Matilda - Mitt namn är Matilda Schampi
Ida - Okej?
Matilda - Eh eh eh? Och vem är du?
Ida - Du addade mig för några dagar sen

Denna Idas visningsbild dyker nu upp och på bilden är det en tjej med blondt hår, precis som Ida. Till skillnad från min Ida, så har hon på bilden page och har tagit bilden på sig själv i en spegel. Det här kändes s0 n0t Ida och jag fick en obehaglig känsla av att det här var en fejk-Ida. Nu är fejk-Ida borta från min kontaktlisa och jag har svår msn-ångest.

Riktiga Ida, om det var du på riktigt, som bara ville spela mig ett spratt så kan du säga det på skolan imorgon. Om det inte var du, såå.. dubbelkollar vi mailadresser imorgon.


Cyklist-idioter




Det var längesedan jag skrattade så högt åt en bild som när jag såg den här.

Men jag kan ju tänka mig att man blir irriterad när folk cyklar på vägen.
Där fick de sig allt en läxa.


Ibland..


Ibland önskar jag att jag såg lika icke-utvecklingsstörd ut som Svennis.

Han ska bli pappa!

På MTV går det ett program som heter Room 401. Jag fattar inte riktigt vad det är, men typ nåt doldakameran-grejs. Ikväll var det några människor som satt i en bil och deras kompis var utanför (jag missade början så jag vet inte hur han kom ut ur bilen). Den här kompisen försökte smyga sig in i något hus, då det plötsligt kom en bil och sprutade flytande kväve på honom. Kompisarna i bilen skriker och då bilen kör iväg frågar tjejen i passagerarsätet de andra "tror ni han är okej?". Röken från det flytande kvävet försvinner och vännerna i bilen ser till sin förskräckelse att kompisen blivit till is. (jag antar att han inte blivit det på riktigt, utan att det bara var en docka. men vad vet jag? det här kanske är på riktigt). Tjejen ser ut att vilja kräkas och skriker ännu en gång "tror ni han är okej? visst mår han bra?". Jamen, för sjutton. Vem är inte på topp när man nyligen blivit nedfrusen av flytande kväve?
Till råga på allt välter nu is-killen och går i bitar. Jag skrattade, men det gjorde inte tjejen i bilen. Hon skrek istället ännu högre "HJÄLP HONOM!! NÅGON MÅSTE HJÄLPA HONOM! HAN SKA BLI PAPPA!!! HJÄLP HONOM!!"
Nu kan man ju då fråga sig, vad exakt är det hon tycker borde göras? Hennes kompis ligger liksom på marken i femton delar. Ska man ta alla bitar och limma ihop, för att han sedan ska kunna uppleva födseln av sitt barn? Skulle man tina upp alla delar i en stor ugn, för att sedan knåda ihop honom till en klump och ser hur han blommar upp till en människa igen?
Det kan man fråga sig.

woop woop

Som många av er säkert vet så är jag en av de mest smarta och snabbtänkta personer på denna jord. Ändå finns det vissa saker jag inte förstår, bland annat orden woop woop.
Detta har jag sett förekomma i meningar som "ses imorgon woop woop" och "jag köpte två par skor woop woop". Vadå woop woop? Vet ni vad jag blir när jag ser dessa ord? Jag blir jättearg. Det är ju totalt meningslöst, jag fattar det inte. Jag får svår huvudvärk så fort jag läser dem.
Sluta skriv woop woop, eller förklara för mig vad fan det betyder, för jag orkar inte mycket längre.


Ständigt dessa fyllerier

Igår när jag satt på Vasaplan och väntade på bussen fick jag sällskap av ett glatt gäng med 55+ are. Som jag förstod det hade de först varit på någon sorts förfest med whiskey, sedan gått och ätit och var nu påväg till Grubbe för the big thing.
Det var härlig stämning i gruppen, som bestod av typ sex par, alltså tolv personer, och det skrattades oavbrutet.
Efter några minuter anlände bussen och jag gick in och satte mig på ett säte (hahahahaha. va? gjorde jag?). Tydligen tyckte de att jag såg heltrevlig ut, för det var mig de valde ut att samlas runt inne i bussen. För varje person som kom och satte sig kom de på ett nytt rabatt-skämt, men det kom självklart mycket annat att skratta åt.
Här har ni en lista på de skämten som fick alla att skrika och gråta mest av skratt (utan inbördes ordning):
- "Jag fick pensionärsrabatt!"
- "Det är billigare när jag åker med bokbussen!"
- "Jag fick familjerabatt!"
- Alla under 20 år (utom jag,då) valde att sätta sig längst bak i bussen. Antaglien för att slippa alla crazy människor som invarderat främre delen av bussen. Då säger en tant "hallå! Vill ni inte sitta med ungdomarna?!"
- "Maggan, du trycker på den röda knappen" (jag förstod inte heller den..)
- "Men du, Gun! Kan inte du säga att du ska åka hem, sedan när chaffören stannar säger du men här bor inte jag!"
- Det var dags för alla att kliva av och en av de äldsta skriker "Vänta! Vi låter gamlingarna gå av först!"

Tydligen var de från Göteborg och hade utnämnt en som kapten, han var den enda som visste var de skulle av och hade därför fått i uppgift att plinga. Han satt hela resan och rörde typ inte en min. Kanske hade han inte fått smaka lika mycket whiskey som de andra.

Får man automatiskt sådan här humor när man blir äldre? För i så fall längtar jag. Dom hade ju hur kul som helst.


Wohoho

Frågan jag har ställt mig i alla dessa år är äntligen besvarad. Såhär borstar man tänderna:

Postat av: Sansen

Jag har faktiskt gått till en tanhygienist (ja, jag borstade för dåligt...) hon sa att man ska borsta med tandborsten "mot ränderna" som du kallar det. men man ska ha kanten på borsten mot tandköttet, sen ska man göra korta borst, så att all plack försvinner! punkt slut! men glöm inte att borsta baksidan! där kan du vända tandborsten och köra i rändernas riktning, annars kommer du inte åt ordentligt!


Tack, Sanna. Där klättrade du genast några steg på min kompislista!


RSS 2.0