gud ändå

Jag känner lukten av nyhet. Det kan bara betyda en sak; jag är påväg att bli en riktig journalist.

image16

samhällsorientering

Livet på den fantastiska tidningen nöjesmagasinet City går vidare. Idag har jag fortsatt skriva om Umeås jävla arkitektur (är det någon som är intresserad av en guidad tur över en massa 1800-talshus i Umeå á la M. Schampi är det bara att säga till. Jag kan en hel bok om det utantill..), frusit (frysit? neeeeeeheeeeee...?) om fingrarna och vunnit en tävling i klicka-flest-gånger-på-en-sån-där-räknar-grej-som-är-med-i-axe-reklamen-på-en-minut. Jag klickade 334 gånger, jag måste ju vara perfekt. Nikey-boy hann bara nåt med 200, snacka om loser.

Imorgon bär det av till en av Europas bästa billackerare. Helspännande. Han heter Robert och låter ascool i telefon (enligt jasmin i alla fall, vi får väl se..). Jag ska alltså prata med denhär människan. Jag är jätterädd. Men med min magnifika charm är det väl snudd på omöjligt att misslyckas med ett uppdrag som detta. Rapport om denna livsupplevelse kommer med tiden, men jag kan inte lova när.

Vidare kan jag berätta att du varje dag andas in en liter av andra människor anala gaser. Ja, fast det är trevligt tycker jag, som Pelle Svanslös skulle ha sagt (eller Pelle som han själv föredrar att bli kallad)

Nu ska jag gå och läsa min engelska bok, jag har bara sisådär 200 sidor kvar, det känns som en dröm!
                                           Lamtumirë! (som man säger i Albanien)


men det var då självaste...

Ja, det var väl inte helt oväntat att min nu extremt stressade lilla dummerjöns till hjärna inte skulle kunna skriva rätt på självaste rättarinlägget! Sjäääälvklaaart ska det inte stå expidition vildmark, utan expedition. Förlåt SVT. Jag stavar ju som en efterbliven brunbjörn.
Adios! (som man säger i spanien)


förlåt...

... men jag kan inte leva med att skriva fel. Därför måste jag bara säga att i det förra inlägget, sista stycket på första raden ska det stå att det ska vara ett jävla drag. Inte var vara. Ursäkta svenskan, måste vara för att jag känner en  sådan stress över att inte hinna till Expidition vildmark som börjar 18.30. Fantastiskt program.
Det var allt. Goodbye (som man säger i england)

hej, vi kommer från bil och bostad

Igår var min och Jasmins enkät-dag. Fram till lunch gick vi runt på stan som två puckon och skrek åt folk att svara på våra frågor. Sjukt hur otrevliga alla är, alltså! Vi log våra snällaste leenden, ändå fick vi dissen hela tiden. Så, efter typ två och en halv timme hade vi fått fyra personer att svara på dedär jävla frågorna. Never again.

Meeeeeeeeeeeeen, så blev det again ändå. För på kvällen skulle vi på vip-hockey och fråga en massa gubbar om varför de var där istället för att kolla på fotboll. Gissa vad dom svarade.............? Alla älskar väl löven.....

Idag har vi Sprungit upp och ner tusen gånger, eller sprungit.. vi åkte i och för sig hiss. Hur som helst så har vi burit ner en massa kartonger (eller borde jag säga hus? Dom var enorma!) i källaren. Jag har aldrig träffat någon med sådan hiss-skräck som Jasmin, helt sjukt! håhåhåhå

Filmen på mig och Suss när vi shakear our asses är rent åt helvete störd. Dessutom fattar jag inte hur man lägger in filmer här. Men som sagt, jag ska ordna det gott folk. Eller I will fix it, som coldplay skulle ha sagt om dom bara gjorde om sin låt lite..

Nä, nu ska jag gå och kolla på bolibompa. Jag har förstått att det var vara ett jävla drag i studion ikväll.
PUSSSSSSSSSSSS!!! (inte, sådär skriver bara töntar..)


kanskeeee

.. kanske jag skulle se ut såhär. med ojämn haka och allt..

image14

men.. gå, det luktar röv

Vilma - Vad skulle du helst göra, smälla i dig en massa bajs, eller äta typ en alldeles platt bajskorv?

Sååå har jag då börjat praoa (eller praktisera som det heter nu när vi är storbarn) på Nöjesmagasinet city. Idag har jag redigerat bilder, skrivit arkitektur-sammanfattnings-småpluttar-grejer och ätit lunch i Lottas lägenhet med henne och Ida. Lotta bor granne med en fantaaaastiskt cool herrfrisering med en bild på självaste Christiano Ronaldo. Frågan är ju varför man väljer att ha just honom i skyltfönstret på en herrfrisering.
Jag började fundera på hur jag skulle se ut om jag gick in där och klippte mig. Kanske som Christer Ulfbåge. Jag vet inte hur han ser ut, eller om han ens heter så, men jag har förstått att han har töntig frisyr.

 Så här ser jag och mina sisters ut när vi är på våra smartaste humör.


knark i hamnen

Jag är kär i Sunes jul. Alltså inte i Sune, utan i hela filmen. Den är helt underbar.

Igår sov jag hos Suss. Vi försökte kolla på Idol och fredag hela veckan men allt är ju bara åt helvete nu när våran Jesupojke och loverboy Chrille har åkt. Allt kändes bara så mörkt och sorgset så vi orkade inte ens kolla vem som åkte. Idag kom jag på att jag ändå är lite nyfiken, så är det någon som har svaret så säg till.


Today har jag varit på stan med Hanna. Jag köpte ett puder och en hårspray, så nu känns det som att dagen är fulländad. n0t. (för er som just trodde att jag var störd så var jag inte seriös med nottet..) Det kom några småpojkar i rulltrappen och petade på Hanna. Det var fettish funny att se när hon försökte klamra sig fast vid rulltrapps-arm-stöd-grejsen men, men misslyckades och ramlade som en nittioårig tant.

Jag har förövrigt inte gjort klart engelskan än, men ikväll ska jag vara jätterolig och göra den.. Jag har bara 400 ord kvar att skriva nu. Fast om jag har förstått Kicks-kristina rätt så är huvudsaken att det blir bra. Undrar ni vad min engelska handlar om? Den handlar om en älg. En jättespännande älg.

image11

Det här var förbannat tråkigt, jag vet det. Förlåt. Jag ska vara roligare sen ikväll när jag skrivit klart engelskan och är glad. Jag ska även leta reda på en film på mig och Suss när vi dansar, fast det är utan ljud. Men den är bra. Om jag fattar hur man gör så ska ni få se den.
Ha det bra, jag hoppas du dör.

lägg pengarna på en korvbil istället!

nu har jag skrivit 226 ord på engelskan. det känns.. inte bra, jag måste nämligen skriva minst 800, fast jag är ju faktikst inte klar än. nog om detta.

Jag kan ju berätta vad jag har för outfit just nu, jag har förstått att det är himla coolt. på huvudet har jag valt att med mina bara händer dra ihop håret i en lite crazy hästsvans, vidare har jag dragit bak luggen med ett guldfärgat diadem från H&M för att slippa bli mer irriterad än vad jag redan är när jag gör engelskan.
På överkroppen har jag en stor vit t-shirt som jag fått av farmor och farfar när de var på semester på nåt ställe som heter Lom bok, var det ligger har jag ingen som helst aning om.. Under denna har jag en svart sporttop, det är nämligen bekvämast. kan tyckas att jag gick över klädgränsen där, men jag vet att ni ville veta. På naglarna har jag ett svart nagellack med glitter i. Det låter riktigt fult, men det är det inte. Dessutom går jag ju på midgård och där får man se ut hur fan man vill.
På benen har jag med nöje tagit på mig min syster Linas grå långkalsonger. Detta var ett självklart val eftersom dessa fantastiska byxor framhäver mina former på ett makalöst sätt. Dessutom ser stjärten så fast och fin ut. På fötterna har jag ingenting, utan låter tårna vifta fria. (ni med fotfobi, tex sanna kan ju låtsas som att ni aldrig läste dedär sista). Ja det var väl det.. Trosor? Jag vet att ni funderar eftersom jag började prata om en sporttop, men dom är vita.

Nu ska jag återgå till engelskan. Wish me luck, bitches.

ingenting sen kom ingenting ingenting ingentin kjdlkjölkjfdsaölkjfdsa damp

aloha
nu var det aslängesedan jag skrev, men jag ska bli bättre. nu ska jag börja på riktigt! .. ellerrrrrrrrrr....?

Idag har vi spelat in julkalendern hela dagen, skitkul faktiskt! det blir hur bra som helst, så jag hoppas ni är taggade alla midiseleverrrrrrrrrr!
sen har vi fått våra praktikplatser också, jag ska vara på nöjesmagasinet. jag är helnervis, men det ska bli kul i alla fall! rapport kommer under veckan (nästa alltså och efter det också, eftersom det är två veckor..)

imorse råkade jag tyvärr höra på Kents fucking ingenting-låt och har haft den i huvudet hela dagen. alltså seriöst, så sjukt meningslös låt. Vadå ingenting, sen kom ingenting sen kom ingenting sen kom ingenting. så kan man väl för fan inte sjunga? brist på fantasi puckon. Jag hatar den. Jag hatar hela Kent. Dessutom hatar jag engelskan som jag egentligen borde göra.. och som jag faktiskt ska ta tag i nu.                       ........ kanske........
Ha så bra tjallallaaaaaaaaaaaaa!

(här tänkte jag skriva förlåt till Kent för att jag var så dum, men sedan kom jag på att de faktiskt suger, så jag ångrade mig..)


Här är en bild när jag försökte göra sådär coolt som Linda och Martina är skitbra på, lixom att måla på bilden. Som ni ser gick det åt helvete med en väldigt välmarkerad kärlinje och en hand ser ut som en manshand, men jag är glad ändå. Det var ju trots allt första gången. hehehehehehehhehehehe

RSS 2.0