Blä

Jag sitter i godan ro och dricker en mango/apelsin-smoothie från Kiviks. Sjunger med lite till radion, drar in snor i näsan, skickar iväg några sms, det vanliga ni vet. Jag börjar sedan läsa på flaskan och kollar på vad drycken innehåller, de skryter nämligen som fan på flaskan om att det endast är frukt och inga tillsatser. Så, ingredienserna: 1½ äpple, ½ mango, ½ apelsin, ½ banan, 2 passionsfrukter OCH! så kommer jag till den sista ingrediensen, nämligen ett stort bett päron. Ett stort bett päron! Det står så! På de två sista raderna står det exakt så här: "2 passionsfrukter och ett stort bett päron". Jag skämtar inte!
Vill jag dricka en smoothie där någon jävel stått och spottat ner päronbitar?! Är det någon som tagit ett bett från ett päron, för att sedan spotta den i min smoothie? Kan man ens ha det som jobb? Päronspottare? Skulle inte tro det.

Hehe

Jag måste bara klargöra en sak: bara för att jag är tillbaka betyder det inte att det kommer ett inlägg om ett av era ord ikväll. Imorgon kommer det nog.
Jag vill bara att vi är ärliga mot varandra, det är därför jag berättar detta.

Tills vidare vill jag bara säga att jag skrattade varje gång jag gick förbi skyltdockorna på Lindex när de hade stickat-veckor. Haha, så fantastiskt fula. Så, nu vet ni det också.


Här är jag!

Hah! Ni trodde att jag var borta, va?! Men det var jag inte! Jag har varit här hela tiden, jag har bara varit tyst. Nu ska jag sluta med det, i alla fall för en dag. Eller eftermiddag snarare, men skit samma.

JAG ÄR TILLBAKA OCH DET KÄNNS BRA!

Ett rop på hjälp

Nu ska jag vara ärlig med er, kära vänner. Det är så att jag har lite dåligt samvete över det här med mitt extremt inaktiva bloggande. Faktum är att jag är totalt tom i huvudet. Det var längesedan jag hade så lite i hjärnan som jag har just nu. Jag medger att detta får mig att låta en aning korkad, men så är kanske fallet. Jag vet inte vad det beror på, men jag hoppas att den lilla hjärnkapacitet jag en gång hade kommer tillbaka inom kort.
Därför tänkte jag nu be er om hjälp. Ge mig ett ämne, vilket som helst, så skriver jag. Ett ord! Du behöver bara bidra med ett litet ord så kommer allt att ordna sig. Snälla, snälla, hjälp mig upp ur träsket.

RSS 2.0