Fint

image59


Ibland har man en liten låda i handen med saker som man aldrig använder. Så är det dags att städa och lådan får inte plats någonstans, därför stoppar man undan den i någon liten håla i sitt rum och den glöms bort.
Åren går och så en dag hittar man den lilla lådan och det så betydelselösa innehållet har förvandlats till en liten skatt. Man sätter sig ner och tar en minut eller två åt att minnas vilken historia sakerna i lådan har.

Det här suddet till exempel, det satt en gång i en suddpenna. Varje sudd var i olika färger med en boll på varje sudd. Det här suddet hade en från amerikansk fotboll, en annan minns jag hade en baseball, en annan en tennisboll. 
Alla hade suddpennor. Suddpennor var the ultimate sudd när jag var ung. De rika föräldrarna hade kostat på sina barn suddpennor med lukt, jag vill minnas att dem var ljuvliga. Tyvärr var det sällan sudden var speciellt bra, de färgade ofta av sig och var i de värsta fallen lite för hårda så blyertsen bara smetades ut. "Men åh!!" sa man för sig själv och gick och hämtade ett vanligt vitt sudd. Men suddpennan skulle alltid finnas där som en trygghetens tyngd i pennfodralet. Den var något speciellt, dendär suddpennan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0