applethrow

Nu ska ni få höra!

Året var runt 2004/2005 och det hela utspelade sig på enormt coola västangårdsskolan, där rektorn och några lärare hade kallat hela högstadiet till ett möte i aulan. Varför mötet skulle äga rum kan jag inte komma ihåg för stunden, men det var väl någon som hade kastat sudd på någon eller nåt.
Hur som helst så skulle snälla (N0t) rektor Lotta dela ut äpplen till alla elever, varpå alla åt sina äpplen i godan ro.
Det var nu problemen började uppstå. Det var nämligen inte en själ i hela aulan som hade tänkt på var äppelskrutten skulle ta vägen. Men så fick Lotta en briljant idé! Lådan som alla äpplen ledat i från början var ju perfekt! Så hon började gå efter första raden och samla in äpplena i lådan.
Nu var det någon clever unge på andra raden som kastade sitt äpple i en fin båge och det landade rakt ner i lådan. Skickligt, tänkte Lotta och fortsatte efter första raden. Elev nummer två på andra raden ville ju inte vara sämre och kastade även han ner sitt äpple i lådan.
En kolossal tävlingsinstinkt utbröt nu bland eleverna. Vem kunde kasta sitt äpple på längst avstånd?
Äpplen började flyga från tredje raden, femte, sjätte, sedan åttonde raden. Raden längst bak hade nu börjat kasta och tog i för allt vad de var värda för att nå fram till lådan.
Tävlingen hade i detta skede snarare gått över till att träffa Lotta än att träffa Lådan.
Äpplen for genom luften både till höger och vänster när plötsligt någon skriker åt eleverna att sluta (förmodligen Jörgen, han var väl typ den enda som hördes).
Det blir tyst i aulan och mötet fortsätter som om ingenting har hänt.


Ja, vi hade det allt bra trevligt där på Västangård..

Kommentarer
Postat av: kluven tunga

ska du inte berätta om andra gången vi strejkade?

2008-02-08 @ 17:59:06
Postat av: glada laxen

jag minns tyvärr inte allför mycket av det. men jag ska försöka. vi kan tala om det imorgon

2008-02-08 @ 18:27:42
Postat av: anonym kastare

jag förstod aldrig att det var lådan man skulle träffa (A)

2008-03-10 @ 20:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0