åh nej

Det här spelet kommer inte direkt att hjälpa mig att somna i tid ikväll.

http://www.spela.se/spel_/Ice_Breaker.html

Om det är någon som lyckas ta sig genom dubbelväggen i slutet, så kan du säga till.

Kommentarer
Postat av: Fia

Är du sugen på en ny design? Isånnafall, var med i min designutlottning som jag precis startat:).

Hoppas du haft en bra dag:).

2008-08-16 @ 01:44:13
URL: http://ffiaw.blogg.se/
Postat av: josefin

haha lite kul kanske... hahaha jag läste dubbelfitta...det var lite mer nasty... men det är bara för att alla säger att det finns i t9 och såå.. annars skulle det ordet inte ens finnas i mitt huvud. promise. jag är inte pervo.

2008-08-16 @ 17:09:06
URL: http://fyndigtnamn.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejhopp. nu ligger du och sover. jag har varit vaken sen 10.15. varför är det alltid såhär? varför kan inte jsg sova som alla andra? det luktar btw skunk i rummet. det är den luften du ligger och drar in i dina lungor nu. jag vill att du ska vakna. jag vågar inte väcka dig men jag hoppas att det här ska fungera som någon slags av telepati som gör att du vaknar. det är assoligt ute. jag vill bättre på brännan litegrand (visst heter det så, inte litegrann? eller jag vet inte... även solen har sina fläckar). det är ju bra om du vaknar för då kan du sola och då slipper du betala pengar för solarium. sen vill jag äta scones. så. du kan ju ta och pallra dig upp. måste jag vänta till kl2 innan jag får dra upp dig från sängen? eller är det OK att väcka någon om man själv är vaken? hmmm... vi får se vad jag gör. jag mår illa just nu.

,-+ (haha, gissa vad det där är för något?!?! - jag råkade nämligen just spilla ut mitt vattenglas över hela bordet och tangentbordet. så fruktansvärt. hoppas det inte blir bestående skador. men mest hoppas jag att du vaknade av smällen. alltså helt seriöst. kan du vakna nu?

2008-08-17 @ 11:21:50
Postat av: Babb

WOHOOO, klarade dubbelväggen!!!!!! YEEEE

2008-08-21 @ 15:28:17
URL: http://babb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0