The sixth member

I våran familj finns det en mamma, en pappa och tre syskon; Lina, Vilma och jag. Det senaste året har det tillkommit en medlem, den heter Dockhuvudet. Lite obehagligt kan tänkas och det är nog just vad det är.
I vanliga familjer skulle man nog välja att kalla denna för sminkdocka, då kanske ni vet vad jag talar om.
Hur som helst så har detta dockhuvud en stor roll i våra liv. En vanlig dag kan man till exempel höra någon ropa "var är dockhuvudet?", "har någon sett dockhuvudet?" eller "men! vad gör du här, ditt busiga lilla dockhuvud?". När man känner sig nere hämtar man dockhuvudet, kirrar någon snygg frisyr och crazy sminkning. Och plötsligt känns livet lite enklare.
Efter alla sminkningar det älskade dockhuvudet fått utstå så börjar det se lite lätt slitet ut. Det är inte ofta hon är ordentligt rengjord och ser därför väldigt väldigt trött ut. Jag skulle nog vilja likna henne med det lilla spökbarnet i the grudge. På pricken, faktiskt, bortsett från hårfärgen. Det händer att man kliver upp på natten för att kissa, går mot toaletten och möts där av det snälla dockhuvudet. Problemet är bara att hon nu förvandlats till the grudgehuvudet. Hjärtat stannar i några minuter, men så återfår man medvetandet och kissar istället för att fortsätta svimma. Hela upplevelsen gör att man kvicknar till rätt rejält och det kan vara svårt att somna om efteråt, men vad gör man inte för familjen?








Nu ska jag och Dockhuvudet se på tv, det är ju premiär av Sverige pussas & kramas. Ikväll handlar det om vänskap, det passar oss perfekt.
     Tjiiinnnnnnnnnnnggggg!


Kommentarer
Postat av: hon som alltid har rätt

ursäkta men menar du inte the sixth member.
vi är ju fem i familjen redan ditt störda pucko, alltså blir hon den skätte.

2008-04-03 @ 18:04:53
Postat av: hon som har rätt ännu oftare

Skätte eller sjätte, lilla fröken Besservisskommentarare?

2008-04-04 @ 18:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0